Castrol motorolajok

Azáltalunk forgalmazott Castrol motorolajok:

  • Power 1 Racing 4T 10W-50

A korszerű, nagyteljesítményű, magas fordulatszámokon üzemelő sportmotorok követelményei alapján kifejlesztett, teljesen szintetikus motorolaj. Katalizátoros motorkerékpárokhoz is alkalmazható.
    

  • Act>evo X-tra 4T 10W-40

Magas teljesítményszintû motorolaj. Speciális adalékcsomagja meggátolja a magas hõmérsékleten képzõdõ lerakódások kialakulását és megbízható védelmet nyújt a kopással szemben. A korszerű négyütemű motorkerékpárok rendkívül széles köréhez alkalmazható motorolaj.
    

  • Act>evo 20W-50

Magas teljesítményszintû, speciális kopáscsökkentõ adalékokat tartalmazó, a korszerû négyütemû motorkerékpárok rendkívül széles köréhez alkalmazható motorolaj.
    

  • Power 1 Racing 2T

A korszerű, nagyteljesítményű kétütemű motorok követelményei alapján kifejlesztett, teljesen szintetikus motorolaj. Rendkívül gyors égést tesz lehetővé, így a tuningolt motorok is mindenkor képesek a csúcsteljesítmény kifejtésére. Valamennyi nagyteljesítményű kétütemű motorhoz kompromisszumok nélkül használható. Keverékes és szivattyús kenési rendszerekhez egyaránt alkalmazható, keverési aránya a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 arányig terjedhet.
    

  • Act>evo 2T

A korszerű, kétütemű motorok követelményei alapján kifejlesztett, magas teljesítményszintű motorolaj. Az egyedi adalékcsomag minden üzemállapotban folyamatos védelmet nyújt az égéstérben és a gyújtógyertyán keletkező lerakódásokkal szemben, így a motor bármikor kifogástalanul indul. Valamennyi keverék- vagy szivattyús olajozású európai és japán gyártmányú korszerű kétütemű motorkerékpár és robogó motorjához egyaránt használható, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
    

  • Castrol 2T

A legtöbb kétütemű motorkerékpár és kisgép követelményeinek megfelelő, ásványi bázisú motorolaj. Alacsony olajhamutartalma hozzájárul az égéstér tisztán tartásához, az öngyulladás megelőzéséhez és a könnyű indításhoz. Egyedi adalékcsomagja minden üzemállapotban folyamatos védelmet nyújt az égéstérben és a gyújtógyertyán keletkező lerakódásokkal szemben, így a motor bármikor kifogástalanul indul.
    

  • A 747

Magas teljesítményszintű, ricinusolajból és szintetikus összetevők felhasználásával gyártott alacsony hamutartalmú kétütemű motorolaj. Elsősorban a többhengeres, vízhűtésű, közúti versenyzésre használt motorokban használható előnyösen, amelyeknél az égéstér magasfokú tisztasága feltétlen követelmény.
    

  • K 997

A K 997 motorolajat a Castrol a vezető go-kart gyártó cégekkel közösen fejlesztette ki a léghűtésű, kisebb lökettérfogatú kétütemű, nagyteljesítményű motorok különleges igényei alapján. A munka eredménye egy, a versenysport követelményeinek kimondottan megfelelő szintetikus motorolaj, amelyet elsősorban a kiemelkedő termikus terhelhetőség és a rendkívül tiszta égéstér jellemez. Verseny körülmények melleti használathoz 1:20 keverési arány alkalmazását javasoljuk.